Naši mocní se nesmějí dozvědět, co si o nich lidská spodina myslí

11. 9. 2017 / Anna Kozlová

čas čtení 9 minut
Pane Čulík, právě jsem si přečetla ohlasy pražských intelektuálů na moje, prý ideologické nesmysly a nejsem vůbec překvapená. Pokud si někdo spláchne mozek do záchodu, pak z něho nic normálního nevyleze !
 
Takže, vy pražští intelektuálové a pražská kavárno, ráda bych věděla o jakých nesmyslech to mluvím? Prosím, dokažte mi, že je ideologický nesmysl, že za tatíčka Masaryka a jeho opěvované demokracie nebyli žebráci, bezdomovci, služky a že se nestřílelo do dělníku, když stávkovali, že všechno bylo tak ideální !!!

Dokažte mi, že není pravda, že už jako děti jsme chodili tvrdě makat k sedlákům. Ano, za komunistů jsme jako starší děti také chodily sbírat do JZD brambory a řepu. Je pravda, že nám selka za práci dávala krajíc chleba se sádlem a ti  “zlí“ komunisté nám nedávali nic.


 
Nevážení pražští pokrytečtí ignoranti, to mně chcete přesvědčovat, že teď se mají lidé lépe než za komunistů ??? Já na rozdíl od vás a vašich tendenčních žvástů jsem si všechno prožila a můžu srovnávat. To se to žvaní od stolu a při dobrých platech, že ???

Připadá vám směšné, že po vaši “ slavné revoluci “ jsme my dělníci poznali , jak vypadá kapitalistická demokracie a svoboda ??? Přijďte se zeptat nás obyčejných lidi, kteří si to prožili a hlavně pokud nebudou mít strach o tom mluvit, protože když promluví, tak nabubřeli pražští intelektuálové začnou pořvávat, že mluvíme nesmysly !!
 
Takže něco k těm ideologickým nesmyslům a můžete mi to vyvrátit jestli na to máte !!!
Není pravda, že jsme nesměli kritizovat, pokud se nám v práci něco nelíbilo, tak jsme mohli na schůzi vystoupit a říct svůj názor a udělal se pořádek. Ti “zlí“ komunisté tady byli pro dělníky a obyčejné lidi na rozdíl od našich dnešních papalašů, kteří tu jsou jenom proto, aby si nahrabali do vlastní kapsy.

Pro učitele peníze nejsou, přitom si darmožráči v parlamentu a senátu si přidávají tisíce, takže, kde jste vy zastánci lidských práv, jak to že vás není slyšet ???

Také nevím  o tom, že by někoho zavřeli za vtipy na komunisty a to jich bylo požehnaně.
 
Neměli jsme potřebu si hrát na disidenty, jako někteří žvanící individua za marky a dolary. Měli jsme plno vymožeností a více lidských práv za komunistů než v dnešní demokracii a svobodě!!! Nejvíce se bavím, když v televizi blábolí mladí blbečci z Ústavu pro totalitu, kteří se narodili teprve nedávno, zasvěceně mluví o tom, jak jsme se měli za totality hrozně a jak jsme trpěli !!!

Měli jsme půjčky za nulový úrok, rekreace, rekondiční pobyty, tři týdny v lázních. Jezdili jsme k moři do Bulharska, Rumunska, Polska. Jednalo se  s námi jako s lidmi. V obchodě jsme vždycky sehnali co jsme potřebovali, sice jsme neměli na Tuzex, ale stačilo nám to.
 
Skutečnosti po revoluci – Vítkovice se začaly tunelovat, cíleně se rušily zakázky do zahraničí a začali se propouštět lidi. Jenom v našem závodě pracovalo  4000 lidí a nakonec nás tam zůstalo 530.

Nejdříve se začali propouštět cigání a cigánky, kterých v závodě pracovalo hodně, celé rodiny, byli to valcíři, revidenti, vazači, jeřábnici. Teď se národ diví, že cigáni nepracují, ale kdo z nich udělal povaleče, nebyla to ta naše demokratická společnost???

Za komunistů všichni museli pracovat. Potom přišli na řadu ženy samoživitelky, které měli malé děti a měli dovoleno chodit do práce ne na 6, ale na 7 hodin a lidi před důchodem.

Měla jsem štěstí, že se mi podařilo v závodě pracovat až do důchodu.
 
Náš vytunelovaný závod si koupil americký podnikatel, nasadil svoje lidi a teď jsme teprve poznali co je to kapitalismus. Běda, pokud jste si dovolil něco říct, nebo kritizovat, okamžitě jste dostal upozornění, že když se vám nelíbí, tak můžete jít, venku čekají další.

Takže, co vy pražští  “něrobyši “ nám chcete vykládat za pohádky. Mladým gumovat mozky se vám daří, ale nám kteří jsme to prožili už mozky nevygumujete !!!

Za vlády těch “ zlých komunistů “ jsme dělali přesčasy, ale nikdy jsme nesměli dělat noční a hned denní, za těch dobrých kapitalistů nás nutili makat šestnáctky, noční a denní a pokud někdo nechtěl, tak hrozili propuštěním, přitom to bylo proti bezpečnostním předpisům.

Vy trapní žvanilové, kteří se živíte svými bláboly,  měli by jste si aspoň jednu šichtu zkusit v jakém prostředí jsme pracovali a přestali byste žvanit.

Ještě jsem neslyšela ani nečetla, že by nějaký blbeček také napsal co bylo také za komunistů dobré, prostě všechno bylo špatné a pokud někdo řekne pravdu, tak je to vlastně směšný blázen který neví, jak dobře se dneska máme, že ???
 
Také čekám, že mně přesvědčíte, že nemám pravdu o našich “ slavných “ disidentech “ když je na internetu a každý si to může přečíst – vyznání disidenta Wolfa, jak si naši slavní bojovníci za svobodu,  žili.

Mimochodem, Havel nějakou dobu seděl v Heřmanicích u Ostravy, takže je tady všeobecně známo jaký fešácký kriminál měl k dispozici.
 
Ještě málo k lžípravdoláskařům a hlasatelům lidských práv.

Víte jak ve skutečností vypadají lidská práva? Pokud vás navštěvuje opakovaně místní zlodějíček a krade vám na zahradě a vy si dovolíte zavolat policii, tak policie to má úplně na háku a když  si na něho v noci počkáte a zmlátíte ho koštětem, tak né zlodějíček, ale já jsem předvolána na přestupkovou komisi a je mi pořádně vyčiněno, co si to dovolují mlátit slušné občany!!

Pokud vás zloděj navštěvuje znovu a znovu a směje se vám do obličeje a vy si u policie znovu stěžujete, tak vás ti, co vás mají chránit, obviní z křivého svědectví a když k soudu donesete natočené video se zlodějem který si klidně krade na co přijde,  tak se vás soudce zeptá, jestli vám zloděj dovolil, aby jste si ho natočila, jinak je to 5 000 pokuta, takže tak vypadá ta vaše demokracie a lidská práva, vy pražští  farizejové !!!!
 
Čekám, jak mi vy, darmožráči budete dokazovat a přesvědčovat mne, jakou máme demokracii a svobodu. Už se těším, třeba se poučím a uvědomím si, jak jsem směšná a že myslím jenom ideologicky a přece i ten zloděj má lidská práva, no ne ??? Jenom smůla, že ty lidská práva nemá slušný občan který celý život poctivě pracoval !!!

Za komunistů byl zloděj zlodějem a dostal co proto, dneska zloději a tuneláři jsou vážení lidé. Tak vypadá úpadek lidské společnosti. Lži, překrucování historie, žumpa.
 
Jděte do háje s vašimi trapnými bláboly, také bych mohla uvést, jaká je v té vaši demokracii cenzura.  Když jsem se zeptala na Aktuálně.cz, proč vymazali můj příspěvek, tak mi z redakce nějaký  “slušný intelektuál “ napsal, že patřím mezi tu špinavou dělnickou, nevzdělanou lůzu, takže mají právo můj příspěvek vymazat. Ten email mám ještě někde v poště. Hezké, že ???

Nicméně, jsem hrdá, že patřím k té špinavé dělnické lůze, my dělnická lůza jsme něco v životě dokázali na rozdíl od vzdělaných myšlenkových impotentů.

Když jsem si dovolila kritizovat naše nemorální a nemravné politiky za jejich kecy, tak mi zablokovali stránku, naši mocní se přece nesmí dozvědět, co si o nich lidská spodina mysli, že ???
 
Tomu pánovi, co napsal, jestli vůbec existuji – takže, vážený, můžu vám potvrdit, že ještě pořad existují, ještě pořad běhám i bez berlí jako torpédo, 25 roků cvičím jógu, 10 roku navštěvují Univerzitu třetího věku, chodím do klubu důchodců a veřejně se angažuj.

 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Kozlová
 
Pane Čulík, jsem zvědavá jestli budete mít odvahu tohle zveřejnit, jestli nemáte náhodou z těch pražských blbečků strach !!
 
 

1
Vytisknout
21057

Diskuse

Obsah vydání | 15. 9. 2017