Londýnští lékaři: Obětí podivných nebezpečných příznaků nákazy COVID-19 jsou nyní i děti

27. 4. 2020

čas čtení 2 minuty

Aktualizace:  O problému se mezitím v Británii hovoří šíře. Lékaři nevědí, zda totální selhání systému, které je možno vyvoláno přehnanou imunitní reakcí dětí, jako u některých dospělých, je způsobeno infekcí koronaviru. Někteří dětští pacienti byli testováni pozitivně na koronavirus, jiní ne. Jenže testování není spolehlivé. Počet případů je malý, zatím v Británii 12. Níže publikované varování má upozornit lékaře na existenci tohoto problému. Oficiální zdravotnická informace pro britské občany zůstává stejná: že koronavirem je postiženo jen málo dětí.

Obdobné případy zaznamenávají lékaři v USA ZDE

Pracoval jsem v pediatrii tento týden více než 50 hodin, množství opravdu podivných případů covidu - viděl jsem podivné vyrážky (tmavé kotníky?!!!),  úplně nesmyslné fyzické projevy a množství nejistoty lékařů, co dělat.

Koronavirus je mutantní prolhaná choroba - zejména u dětí.


Akce

Následující informace nám byly poslány v souvislosti s dětmi, které přicházeji s neobvyklými příznaky. Bolest břicha a gastrointestinální příznaky jsou běžným rysem, stejně jako srdeční zápal. Je nesmírně důležité vám v primární péči poskytnout tyto informace.

Prosíme, informujte o dětech s těmito příznaky s nejvyšší naléhavostí.

Máme informace, že za poslední tři týdny dochází k zřejmému nárůstu počtu dětí všeho věku postižených multisystémovým zápalem vyžadujícím intenzivní péči po celém Londýně a také v dalších regionech Británie.

Tyto případy mají společné vzájemné rysy syndromu toxického šoku a atypické Kawasakiho choroby s krevními parametry závažné nákazy COVID-19 u dětí.

Roste znepokojení, že u dětí v Británii vzniká syndrom zápalu organismu ve vztahu k nákaze SARS-CoV-2, anebo že možná existuje další, dosud neidentifikovaný nakažlivý patogen spojený s těmito případy.


 

0
Vytisknout
15724

Diskuse

Obsah vydání | 7. 5. 2020