Poslední kapka?

8. 3. 2018 / Richard F. Vlasák

čas čtení 1 minuta

Autor obrázku: Jáchym Bohumil Kartous

Viděl jsem záznam ze sněmovny, viděl jsem jako poslanci ANO mlčeli ke zpochybňování holokaustu (Stropnický selhal), viděl jsem jak poslanec Kováčik (KSČM) svádí svoje viny a viny svého politického klubu na chyby polistopadového režimu (všichni víme, že jsou základem podpory ANO i SPD), ale to mu nedává právo plivat na hroby členů komunistického odboje tím, že podpořil fašistu v čele sněmovny. Tady nejde o koalice, tady jde o svědomí...

Soudruh Babiš si může jezdit s kolegou Pelikánem po všech možných pietních místech a akcích - je to šaškárna, urážka zemřelých, honění politických bodů, sprostota nejhrubší. Když poslanec Bláha (ANO) přirovnal soudruha Ondráčka k Miladě Horákové, chtěl jsem zvracet. Včerejšek má neblahá očekávání překonal.

Připomínáme si oběti romského holokaustu – Romové, kteří stejně jako Židé, vlastenci a další, byli oběťmi nacistického režimu a jeho českých fašistických přisluhovačů. Mravní potomek Vlajky, Tomio Okamura, je stále místopředsedou sněmovny PČR.

Připomínáme si narozeniny TGM a český parlament svou hanbu nesmyje.

Pro mne rozhodnutí PS PČR není slučitelné s hodnotami, na nichž naše republika byla před 100 let založena.

Shrnutí včerejška: poslankyně a poslanci ANO a KSČM jsou kurvy, mravní pokřivenci, kteří se jen po prachy peleší s kýmkoliv. Poslankyně a poslanci SPD byli a jsou fašisté, pokud souhlasí s výroky, popírajícími utrpení cikánů v Letech nebo Kunštátě. Pokud jakákoliv strana vstoupí do koalice s těmito stranami, mohou si její poslankyně a poslanci vybrat mezi těmito přízvisky.

0
Vytisknout
10285

Diskuse

Obsah vydání | 9. 3. 2018