"Situace je daleko horší"

30. 5. 2013

čas čtení 4 minuty

Tato čtenářská reakce je varovnou ukázkou, jak extremistické postoje může plodit frustrace z nynější krize v České republice. Podobnost argumentaci maďarské extremistické strany Jobbik je čistě náhodná... (JČ)

Národ je ožebračován a urážen na každém kroku sionistickou bandou, ovládající policii, st. zastupitelství, soudy parlament a vládu. Ta si dnes už vytváří i zákony na míru a v zemi si dělá co chce. Je jen otázkou času, kdy těch pár policajtů ten tisícihlavý dav neudrží na uzdě a pak si ulice udělá pořádek po svém. Je přeci nemyslitelné, aby celý národ živořil na hranici bídy a grupa cikánů, pocházející z valné části ze Slovenska a zemí sousedících s ním, terorizovala nepřetržitě Čechy v jejich vlastním státě a ještě odčerpávala ze státního rozpočtu dvacet miliard korun ročně, píše V. Jetmar.

Navíc za potlesku všech médií obsazených sionistickými parazity a vlastněnými úhlavními nepřáteli Čechů v celé historii národa.

Jistě víte jaká je skutečnost s vymýváním mozků, kterého se dopouštěla a pokouší se o to i dnes parta přiblblých pisálků, v domnění, že jim národ bude ležet u nohou a pokorně k nim vzhlížet. Když pominu nadutost a negramotnost těchto individuí, jen s úsměvem sleduji, jak ničí nejen mladou generaci, kterou chtěli ovládat, ale i sami sebe. Tedy vlastně média, ve kterých pracují za svých třicet stříbrných a na kterých jsou životně závislí.

Tím, že odtrhli část mladých od pocitu sounáležitosti s vlastním okolím ve kterém žijí a s vlastním národem, vytvořili skupinu, která se začala chovat jako neřízená střela. Na ničem jim nezáleží a ztotožňují se na principech podobných těm, které vytvořila za genocidy německého národa po První světové válce nadnárodní sionistická oligarchie, s ultrapravicovými uskupeními, protože jim v jejich představách nezbylo žádné východisko, žádná perspektiva, na základě které by si dokázali představit svůj budoucí život.

Oni nechtějí struktury společnosti změnit podle pravidel hry, tedy podle zákonů. Oni chtějí celou tuhle společnost, představující pro ně zlo, zničit a vytvořit novou. Podle nich spravedlivou.

Na sociálních sítích se organizují jen ti méněcenní, protože netuší, že právě tam jsou pod kontrolou svých úhlavních nepřátel. Když se s nimi dáte do řeči, zjistíte, že by chtěli žit v ideální společnosti, bez konfliktů a starostí. Protože je to nereálná jsou schopni upsat se třeba ďáblu, aby to změnili.

A vládnoucí banda zločinců? Ti si pořád myslí, že jsou mezi zelináři a vekslíky, kterým pomohl do vyšších pater moci v roce 1989. Už sice není co rozkrást, ale pokoušejí se alespoň vydělat na zadlužení budoucích generací. Ať už vydáváním dluhopisů, či různými půjčkami na dvacet let, či tzv. restitucemi církví a penzijními fondy. Poslední pokus, kterým se snažili zprivatizovat sociální a důchodové fondy, byl projekt S-karty.

Poznámku nakonec, dnešní média jsou v rukou stejného typu lidí, jako byli za tzv. totality. Tehdy i teď se snaží vypláchnout mozky všem, kdo s nimi přijdou do styku. Za Husáka si lidé kupovali tisk podle stranické příslušnosti. Symbolem odporu proti komunistům byly pak Lidovky. Rudé právo prakticky nikdo nečetl.

Dnes je to podobné. Lidé se odvracejí od tzv. provládních médií, protože se v nich nejvíce lže. Důsledkem může být, že noviny přestaneme číst úplně. A je to jen zásluhou takových hvězd, jako je Pokorný, Duhan, Šídlo nebo Hvížďala.

0
Vytisknout
11972

Diskuse

Obsah vydání | 31. 5. 2013