PARODIE PROHLÁŠENÍ PEN KLUBU:

Odvolejte Kalouska, katolická církev se stále ještě nevyrovnala s minulostí

20. 11. 2012

čas čtení 1 minuta

Vážená redakce,

dovoluji si reagovat na tiskovou zprávu pražského PEN Clubu. Žádný výbor nespokojených občanů neexistuje, jen bych rád poukázal na hezkou manipulaci od pana Dědečka. KSČM, tak jako katolická církev se od svých činů již distancovala, pan Dědeček je pouze líný prostudovat veřejně dostupné materiály, píše Martin Velek.


tisková zpráva
RNDr. Petr Nečas
Regionální kancelář:
Na Příkopě 814/36,
755 01 Vsetín

Vážený pane premiére!

nespokojený občan se na Vás obrací s žádostí o přehodnocení Vašeho rozhodnutí obsadit ministerstvo financí Miroslavem Kalouskem, dříve poslancem za KDU-ČSL. Tato strana se dosud nevypořádala se svou minulostí a nedistancovala se oficiálně od zločinů a politiky katolické církve z doby před rokem 1948. Bylo by proto nemorální nechat jeho bývalého představitele působit právě v tomto citlivém odvětví.

Vážený pane premiére, věříme ve Váš zdravý úsudek i ve Vaši odpovědnost vůči společnosti. Tento otevřený dopis považujte prosím za společné vyjádření názoru českých nespokojených občanů, kteří se na výchově mladé generace podílejí svými díly. V drtivé většině v nich vyjadřují myšlenky, jež politice katolické církvi přímo odporují.

S pozdravem
za výbor nespokojených občanů:

Martin Velek

0
Vytisknout
7427

Diskuse

Obsah vydání | 21. 11. 2012