Nečas jako Pinocchio

18. 4. 2012 / Petr Wagner

čas čtení 1 minuta

Drobil neodsouzen, Vondra neodsouzen, Bárta nepravomocně odsouzen, VV rozštěpeny, ale vláda jede dál. Za "reformy", proti "korupci", za vlast a národ a koryta.

Je opravdu těžké v té mediální frašce o krizích vlády o tom kdo s kým a proti komu se vyznat. Ale jdna věc jasná je. Totální manažerská neschopnost lidí, kteří mají vést tento stát. Pan premiér se dává do holportu s lidmi kteří zradí kdykoliv kohokoliv. Snaží se bojovat s někým o dvě váhové kategorie výš a tváří se, že se nic neděje. Ale děje. Nám. Občanům této republiky!

Napadá mně starý vtip. Kde je ten bača se sukovicí co je všechny vyžene? Pane premiére, ukázal jste jasně co jste zač, jaké jsou Vaše schopnosti a dovednosti. To nejlepší co můžete pro tuto republiku udělat je to, že se snad poprvé v životě budete živit něčím jiným než žitím na náš účet! Nám jste bohužel ne k ničemu, ale ke škodě.

Celá ta fraška, kterou media nevím proč nazývají vláda, je jenom na škodu. Jděte a snad se na Vás zapomene. Ale musíte to udělat rychle a bez dalších škod. Dobrého jste nedokázali nic.

Takže už nás neotravujte pseudokauzami, tím kdo s kým a proč. A prostě jděte tam kam patříte. Je to někde na konci zad....

0
Vytisknout
14587

Diskuse

Obsah vydání | 20. 4. 2012