Gordon Ramsay: Musíte nosit helmu

17. 6. 2024

čas čtení 2 minuty

Slavný šéfkuchař konstatuje, že mu helma po srážce v Connecticutu zachránila život


Gordon Ramsay prohlásil, že má štěstí, že je naživu po "opravdu ošklivé" nehodě na kole v USA.

Slavný šéfkuchař uvedl, že mu po srážce v Connecticutu zachránilo život nošení helmy.

Na videu na Instagramu ukázal obrovskou fialovou modřinu, která podle všeho pokrývá značnou část jeho trupu, a sdílel fotografie rozdrcené helmy a roztrhaného oblečení.

Sedmapadesátiletý Ramsay řekl: "Ahoj lidi, tady Gordon. Rád bych se s vámi všemi podělil o velmi důležitou zprávu. Víte, jak moc miluji cyklistiku a triatlon a Ironman [závody] atd. a tento týden jsem bohužel měl opravdu ošklivou nehodu, která mnou opravdu otřásla, a upřímně řečeno, mám štěstí, že jsem tady.

 

"Ti neuvěřitelní úrazoví chirurgové, doktoři, sestry v nemocnicích se o mě tento týden starali, byli úžasní, ale upřímně, musíte nosit helmy. Je mi jedno, jak krátká je vaše cesta. Je mi jedno... ty helmy stojí peníze, ale jsou zásadní, i při krátké cestě dítěte musí nosit helmu.

Teď mám štěstí, že tu jsem. Mám bolesti. Byl to krutý týden. A tak nějak se z toho dostávám."

Během krátkého videa, které Ramsay v sobotu zveřejnil pro svých 17 milionů sledujících na Instagramu, bylo vidět, jak se mu třesou ruce.

Vedle příspěvku napsal, že se mu "daří dobře, nezlomil jsem si žádnou kost ani neutrpěl žádné větší zranění, ale jsem trochu potlučený a vypadám jako fialová brambora".

Dodal, že byl ošetřen v nemocnici Lawrence + Memorial v New London ve státě Connecticut a že mu helma zachránila život.

Ramsay, který pochází z Johnstonu nedaleko skotského Glasgow, se stal jedním z nejznámějších světových kuchařů poté, co se před 20 lety proslavil v britské televizi.

Vlastní řadu restaurací ve Velké Británii a v USA a hraje v nejnovější řadě amerického pořadu Next Level Chef.

Podrobnosti v angličtině ZDE

1
Vytisknout
2645

Diskuse

Obsah vydání | 20. 6. 2024