Založím taky petici

21. 1. 2013

čas čtení 1 minuta

Vážně uvažuji, že založím taky petici. Chci se zeptat zda-li byste mi ji na Britských listech zveřejnili, píše Dalibor Branc. Text petice:

My níže podepsaní, jenž mají již dost neustálé arogantní a vtíravé agitace podporovatelů Karla Schwarzenberga, podobné předlistopadové agitaci čelných představitelů a některých členů akademické, lékařské a univerzitní obce tehdejšího režimu,

jsme přesvědčeni, že člověk respektující svobodu a demokracii by se měl v prvé řadě naučit rozhodovat se sám za sebe a nepodléhat náladám některých kulturně a profesně známých osobností a některých členů akademické, lékařské a univerzitní obce, kteří simulakrum Karla Schwarzenberga až fanaticky podporují zřejmě ryze z karierních důvodů.

Rovněž jsme přesvědčeni, že každý by se měl rozhodnout sám za sebe, zda bude volit Karla Schwarzenberga nebo Miloše Zemana, případně nepůjde k volbám vůbec a rozhodně by mu nemělo být vyhrožováno ztrátou zaměstnání, snížením finačního ohodnocení, převedením na horší práci či zastavením karierního postupu.

Dodatek: Tato petice je určena pouze pro lidi, kteří respektují právo svobodně se rozhodnout bez vlivu kulturně a profesně známých osobností.

Petici pana Brance můžete podepsat ZDE

0
Vytisknout
9372

Diskuse

Obsah vydání | 22. 1. 2013