Pučálkovic Godzilla, aneb Hybridní boj s Večerníčkem

25. 1. 2019 / Karel Dolejší

čas čtení 2 minuty
Mea culpa. Místo nimrání se ve faktu, že české školy v 21. století učí děti historické koncepci, podle níž je centrem dějin národ a smyslem národní existence komunismus ZDE, jsem se měl rozhodně distancovat od BIS a profilovat se atraktivně protiestablishmentově. To nikdy neškodí. Přičemž establismentem se v Česku už léta rozumí vše, co je prozápadní, liberální a nemá to žádnou reálnou moc. Takže skutečnými protivníky v probíhajícím Kulturkampfu musejí být Prasátko Peppa či Žofka a spol., kteráž k nám zavlekla opičí mor.


Jediným přijatelným terčem vaší ostražitosti budiž napříště ideodiverzní centrála Kavčí hory zásobující citlivou dětskou mysl v rozhodujícím věku závadovými podněty, typickými to produkty západního úpadku. Národ a komunismus jako předměty uctívání jsou zcela v pořádku, pakliže ovšem stojí na správné straně boje za tradiční rodinu v čele s Vladimirem Putinem. Ne tak zvrhlé kreslené příběhy.

Aťsi se děti učí Nejedlého, jen když nám nestudují Kolontajevovou. Proti náležitě vlasteneckému národnímu komunismu s konzervativní rodinnou politikou nelze mít podstatnějších námitek. Tvoří dnes pevnou součást široké antiliberální fronty, zdaleka nejen v ČR.

Napříště již nesmí tvořit obsah televizního vysílání žádní homosexualističtí králíci, jimž se z vyhřátého klobouku nechce a dávají příšerný příklad každodennímu dětskému úsilí vstávat a cvičit. V pralese skotačit? Konec úchylných narážek v dětských pořadech! Chceme oslavu práce a boje!

Hybridní válka za tradiční rodinu není žádná šaškárna. Pro ni je třeba sáhnout k líbezným tradicím starším, avšak s ohledem na aktuální složení vládní koalice tvořivě doplnit materiál vychodňársko-japonský. Rázovité texty Večerníčkových pohádek pak budou vyhlížet kupříkladu takto:

Pučálkovic Godzilla
dokud mohla, chodzila

Chodzila po lesi
trhala ořeši
makala;

"Co je po ořeši,
orech ma něčeši
sťa Valhalla."

Na stráž!

0
Vytisknout
9844

Diskuse

Obsah vydání | 29. 1. 2019