Čtení z internetu

5. 4. 2013 / Václav Dušek

čas čtení 1 minuta

Neveselé čtení je kniha Michaela Morrisna s názvem CO neSMÍTE VĚDĚT! V překladu z německého originálu Zuzany Žáčkové se hned úvodem dozvíme, že: Celý západní svět patří jen několika rodinám a nyní chtějí zbytek...

Klikněte na www. Anch-books.eu. Dozvíte se více.

Pokud jeden uvěří, že tvrzení jsou skutečně pravdivá, hluboce ověřená, potom se cítí jako novodobý otrok. Je prodán bez skrupulí bankovním domům a jejich válce s věřiteli, vkladateli a potažmo uvržen do sítě v oceánu marnosti a nechán na pospas majitelům peněz... Slova Bertolta Brechta nepotěší, ale parafrázuji mistra: Lépe než banku vykrást, je banku založit! Mocní bohatí hýbou světem dle libosti a potřeb. Starají se o peníze a jejich koloběh v řízené ekonomice; takže rozhodují, kde válčit, kam poslat zbraně, humanitární pomoc, jak budou o zásadních záležitostech psát noviny, vysílat rádia, televize ? Podporují nadace, knihovny divadla, film, kulturu, vědu a výzkum a vědí pochopitelně své i o tzv. oteplování planety - ne, nic jim neunikne. Opravdu jsme v rukou iluminátů, černé šlechty, výboru 300, Římského klubu, skupiny Bilderberg a dalších zasvěcenců světového dění? Stojíme na jevišti kdesi v pozadí, poštěkáváme a hrdlíme se v maličkostech?

Jestli je čtivo o novém řádu světa autora pouhým strašákem lidstvu, hluboko si oddychnu, a ne-li, oddychnu si také, přestanu číst a informace odmítnu jednou provždy!

Nechť žije nevědomost, nebolí!

0
Vytisknout
21029

Diskuse

Obsah vydání | 8. 4. 2013