Čtenářům, kteří chtějí podpořit Romana Smetanu

16. 2. 2012 / Milan Daniel

čas čtení 2 minuty

Vážení čtenáři BL, milí přátelé;

na základě mého včerejšího článku v Britských listech jste se někteří přihlásili do Výboru na obranu olomouckého řidiče MHD Romana Smetany.

Nápad vytvořit skupinu lidí, kteří se ztotožňují s postojem p. Smetany vznikl naprosto spontánně a bez konzultace s ním. Nemám na něj bohužel jiné než e-mailové spojení, na dva zaslané e-maily mi dosud neodpověděl. To se ale stává, ne každý chodí do své schránky každý den. Vyčkejte tedy prosím dnů příštích, o jeho reakci vás budu určitě informovat.

Výbor, jehož členy je k dnešnímu dni 14 osob (včetně místopředsedy jedné mimoparlamentní strany, právníka, či starosty obce) však nevznikl samoúčelně. Pan Smetana není sám nejen v tom smyslu, že jsou lidé, kteří se s ním chtějí solidarizovat, ev. mu pomoci, ale určitě není sám ani co do svých postojů. Ve veřejném prostoru to jiskří a je možné, že pomoc budou potřebovat i jiní lidé, kteří se vůči současné stranické politice vymezují podobně. Budu proto rád, když budeme připraveni.

Nechci činnost této skupiny nijak formalizovat a stavím naše vzájemné vztahy na důvěře a zájmu o věc. Máte-li skutečný zájem o členství, dejte mi prosím vědět odpovědí na tento e-mail. Rád bych se při té příležitosti dozvěděl něco o vás - celé jméno, místo bydliště, jak můžete pomoci a pozor: chcete-li, aby o vás věděli i ostatní členové skupiny. Jakmile vaše odpovědi dostanu, dám tyto informace do tabulky a těm z vás, kteří budou chtít tyto údaje poskytnout i ostatním, ji zašlu.

Někteří jste se ptali na webovou stránku výboru. Neexistuje, její vytvoření zvážíme podle potřeby.

To je zatím vše, závěrem ještě vám všem chci poděkovat, že chcete panu Smetanovi pomoci.

S přátelským pozdravem

Milan Daniel

0
Vytisknout
11298

Diskuse

Obsah vydání | 17. 2. 2012