Kampaň COVID kampaň komise kampaň Referendum

2. 12. 2020 / Karel Dolejší

čas čtení 2 minuty
Kromě nezvládnuté pandemie a fatálního auditu Evropské komise ohledně Babišova střetu zájmů je nyní ve hře ještě jedna, poněkud regionalizovaná "kampaň" zlovolně postihující reputaci Andreje Babiše: Vyšetřování průmyslové a ekologické havárie na řece Bečvě vedoucí k hromadnému úhynu ryb, které stále přesvědčivěji ukazuje na Babišovu chemičku Deza.


Že koronavirová pandemie může být ve skutečnosti ohavnou kampaní genových inženýrů v cizáckém žoldu proti premiéru Babišovi zorganizovanou jeho zákeřnými odpůrci naznačila jako první v Aeronetu nepřímo molekulární bioložka Peková, jejíž geniální náhledy posléze doplnilo čínské zjištění, že koronáč vznikl vlastně také v Česku. - Kýho vira? Netopýra!

Další lživou a pomlouvačnou kampaň vede proti českému premiérovi Evropská komise, která se přejedla bruselských paštik a závidí mu vynikající koblihy z Penamu. Podle tajného dopisovatele agentury JPP v belgické metropoli hodlají eurokraté Agrofert (k němuž Penam patří) pod záminkou navrácení neoprávněně čerpaných dotací zmezinárodnit a do čela dosadit německého nuceného správce. Ten zařídí, aby koblihy byly nadále produkovány pouze na export, zatímco čeští vlastenci se budou muset spokojit bavorskými vdolečky s nulovým obsahem řepkového oleje. Politický projekt Andreje Babiše by takové opatření ovšem postihlo naprosto fatálně. Je vědecky dokázáno, že dlouhodobá konzumace bavorských vdolečků vyvolává v českých podmínkách u postižených chorobný příklon ke KDU-ČSL.

A konečně již zmíněná Bečva. Zatímco takřka všechny příslušné státní orgány podléhající ministerstvu životního prostředí byly během několikaletého úřadování ANO v rezortu patřičně vykastrovány, aby se už ani neodvážily poukázat na nějaké ekologické problémy premiérových podniků, do havárie na Bečvě se kromě neobyčejně naštvaných rybářů zapojil také investigativní tým deníku Referendum. Jak známo, rybáři doslova milují latinu - a název listu zní opravdu přesvědčivě latinsky, což zaručuje pevnou alianci zájmů v rámci protistátního spikleneckého centra. Výsledek šetření zaprodanců pak byl samozřejmě předem dán, neboť nic jiného než havárii v Deze odhalit ani nemohlo.

Na věrné příznivce Andreje Babiše si však rozvratné protilidové živly nepřijdou.

COVID kampaň, kómis kampaň, Referendum kampaň.

Všechno kampaň, všechno kampaň.

Mezi řádky tiše spinká,
bramborová mandelinka.
Řeknu vám to tady zkrátka,
není to má kamarádka.
Zašlápnu ji holínkou,
tuhle svini malinkou.

2
Vytisknout
9999

Diskuse

Obsah vydání | 8. 12. 2020