Morální úpadek na Britských listech

2. 5. 2018

čas čtení 2 minuty



Už chcípněte vy píčusové, nikoho nezajímáte. S tím Kytkou a jeho čmoudím videem si vytřete prdel, píše Ája Bufka.

* * *

Úvahu p. Maška jsem přeposlal všem těm, na které mám meilovou adresu. Je to zhruba asi 80 lidí. Od 65 jsem dostal samé pozitivní ohlasy. Od několika dalších byla reakce dokonce vysloveně nadšená.

Připouštím, je to o té sociální bublině. Jenže, vypadá to, že ta bublina je zatraceně velká. Tímto zároveň děkuji za zveřejnění psaní p. Maška. Pokud bude stále víc lidí jeho typu, tento národ se nestane míchaninou ras, jak o to stále intenzivněji usiluje EU, domnívá se J. Kapusta.

* * *

Pánové nacionalisté, po dlouhé době jsem otevřela Blisty a ejhle, konečně někdo o vás třech kašparech napsal pravdu !!!

Pěkně a pravdivě vás popsal Milan Mašek.
Hrajete si na demokraty, ale demokrat je jenom ten, který podporuje stejné ubohé názory jako vy, že ??? Jinak všichni ostatní jsme  xenofobové, nacionalisté a pomýlení lidé !!! Jak by to tady asi vypadalo, kdyby lidi mysleli samostatně a nedej Bože vlastním rozumem !!! Takže nejlepší je strkat hlavu do písku a tvářit se, že se nic neděje, že Čulíne a hlavně musíte věřit nám, protože my na Blistech víme co je pro vás nejlepší a hlavně nic nezpochybňujte, že ??? Hlavně věřte, že chudáci imigranti jsou slušní a vděční lidé a hlavně vzdělaní, kteří nás přišli zachránit, že ignoranti ???

No, ne, to jste fakt hrdinové, když chcete změnit poměry ve společností a přitom jste to vy, na Blistech kteří představují morální úpadek. Žádná objektivnost ve vašich článcích, uveřejňujete články které napadají všechny a všechno, kdo má jiný názor, dokonce i prezidenta tohoto státu, který byl zvolený ve svobodných volbách.  Samozřejmě jste to vy,  kteří nejlépe vědí jak má vypadat tento svět a ještě čekáte a žadoníte o příspěvky, tak to je nehoráznost !!!

Jděte do háje, nikomu ty vaše Blisty nebudou chybět !!!!!!

Anna Kozlová


Jak začlenit tyto lidi do společnosti?  Jak je zbavit jejich strachu a hněvu?  Jak jim ukázat, že jejich zoufalý strach, vztek a frustrace je vedou do záhuby? (JČ)

0
Vytisknout
12249

Diskuse

Obsah vydání | 4. 5. 2018