Izraelský masakr v městě Rafah

27. 5. 2024

čas čtení 2 minuty

Drastické: Děsivé záběry dokumentují izraelský masakr vysídlených Palestinců, kdy osm raket bylo vypáleno na tábor UNRWA v Rafáhu, přestože Izrael tvrdil, že je „bezpečný“. Civilní obrana pro Al-Džazíru: Soudě podle velikosti požárů, které vypukly v cílovém místě, se domníváme, že okupační armáda použila k útoku na vysídlené osoby v Rafáhu mezinárodně zakázané zbraně. Hrůzné scény nového masakru v Rafáhu: Izraelská armáda se dopustila strašlivého masakru v severozápadním Rafáhu, který má být bezpečnou oblastí: bombardovala a vypalovala stany vysídlených Palestinců, zabila více než 30 civilistů, z nichž mnozí uhořeli, a mnoho dalších zranila.
Počítá se upalování lidí v uprchlických stanech jako „závažná ofenziva, která nechrání civilisty“ v Rafáhu, pane ministře zahraničí @SecBlinken ? Nebo vám to stále nevadí?

NALÉHAVÉ: Den poté, co Mezinárodní soudní dvůr nařídil Izraeli zastavit agresi v Rafáhu, Izrael bombarduje stany, ve kterých se ukrývají stovky vysídlených Palestinců, a zapálí provizorní tábor. Následné video odhaluje nevýslovný masakr, při němž byly zaživa upáleny desítky nevinných civilistů. #GazaGenocida



1
Vytisknout
1284

Diskuse

Obsah vydání | 30. 5. 2024