Vox populi

Karvinsko, odpadkový koš

8. 5. 2017

čas čtení 2 minuty
Šašouři, konečně jste si tam pozvali člověka od nás, ze Severní Moravy, který vám konečně řekl, jak to tady vypadá místo těch pražských kašparů, kteří jenom plkají a plkají hovadiny, píše paní Anna Kozlová.
 
Jenom škoda, že jste se už nedostali na Vítkovice, kde nás pracovalo 20 000 lidí a po  “slavné revoluci“ se závody vytunelovaly a na tom má velký podíl Topolánek, ale o tom se mlčí – politická korektnost, že ?
 
Teď se všichni chcete pokadit, že cigáni nepracují, oni pracovali a měli pěkné byty, děcka byli vyučeni jako valcíři, revidenti, jeřábnici, parťaci. U nás v závodě pracovali celé rodiny a po zasrané revoluci byli první na řadě které propustili a matky samoživitelky. Přišli o byty a zase šmelináři s ubytovnami mají pré !!!


Tolik žebráků, co je tady, jsem ještě neviděla a vy šašouři tady brečíte nad přistěhovalci, ale jak tady na Moravě a ve Slezku žijeme tak to vás nezajímá, že ??? Další pokrytci !!!
 
Zasraní Pražáci kteří mají plné zadky a vždy měli, to jenom my jsme tady dřeli a ti zmetci si stěžují, že museli stát frontu na banány, přitom když jsme přijeli do Prahy, tak jsme se nestačili divit co všechno mají v obchodech, ale to vás samozřejmě také nezajímá.
 
Jedna příhoda s Pražákem.

Pracovala jsem ve válcovně trub jako jeřábnice a jednou k nám přišel pracovat mladý fracek z Prahy a byl tam měsíc až do první výplaty. Když zjistil, kolik za práci bereme a v jakém prostředí makáme i my ženské, tak okamžitě dal výpověď – za to by prý v Praze nevstal ani z postele, takže to stádo Pražáku se měli dobře i za komunistů, hlavně že teď jsou ti nemorální pokrytci všichni antikomunisté a předtím velcí komunisté. Kdyby se to tady převrátilo tak zase budou velcí komunisté.

Přehlídka vrcholného pokrytectví a proto vás Pražáky nemůžeme ani cítit.
 


0
Vytisknout
10166

Diskuse

Obsah vydání | 9. 5. 2017