Svědectví

27. 4. 2012

čas čtení 1 minuta

Vážení už 2x jste otiskli článek jistého Jana Ponerta. Já tohoto člověka sice neznám osobně, znám jej jen z demonstrace 21.4 a pak z toho co jsem si o něm našel na internetu, píše Michal Kment. Co se stalo 21.4 na demonstraci? Jak jistě víte, byla to demonstrace odborů a občanských iniciativ, nicméně iniciativa pana Ponerta mezi nimi nebyla.

Tak pan Ponert si zamluvil to samé náměstí od 10 do 12, půl hodinu před zahájením akce odborů byl upozorněn že má svou akci jen do dvanácti a pokud i po té 12. hodině bude vystupovat se svou aparaturou a narušovat chod demonstrace, bude PČR odtažen.

Pan Ponert veřejně slíbil, že svou akci ve 12 hod. ukončí, nicméně nestalo se tak, ve chvíli, kdy začala odborářská demonstrace, začal se svou aparaturou narušovat odborářské audio systémy, tudíž byl odbory i PČR vyzván aby zanechal své činnosti, jinak bude odtažen.

V tuto chvíli pan Ponert začal do mikrofonu vyzývat přítomné demonstranty k bránění jeho vozu a potyčkám s policií.

Pan Ponert je tudíž u mně lhář.

Dále jsem zjistil, že je napojen i na jistého Vandase a jeho partu, obávám se že pokud by padla vláda a došlo k destabilizaci v republice musíme si jako občané dát pozor na lidi, jako je pan Ponert. Jsem obyčejný dělník z Moravy, ale mám svůj rozum a oči a to, co jsem viděl, co pan Ponert umí, mně stačilo. V těchto lidech vidím ohrožení demokracie a i nebezpečí pro pokojné demonstranty. Panu Ponertovi jde jen o vyvolání násilí, destabilizaci a získání osobního prospěchu z tohoto děje jím vyprovokovaného.

0
Vytisknout
11755

Diskuse

Obsah vydání | 30. 4. 2012